Sandra’s Menu bij u thuis

Koken en mensen verwennen met heerlijke gerechten vind ik het leukste om te doen. Ik neem u graag alle zorg uit handen zodat u samen met uw gasten kunt genieten van een heerlijk diner in uw eigen huis. Mijn kookstijl is stoer en ambachtelijk. Ik kook het liefste met groenten in de hoofdrol. Alles is altijd huisgemaakt, vers en zoveel mogelijk biologisch.

Menu bij u thuis*

Salade van gepofte biet, oude Hollandse kaas en tijmmayonaise

~

Ballotine van parelhoen met pastinaakpuree, geroosterde oerpeen en kalfsjus

~

Appel upside downcake

~

 €49,50

 

*De menuprijs is exclusief de uren op locatie van de chefkok à €50,00 per uur

Menu van de tuin*

Geroosterde knolselderij met parmaham, amandelen, honing en rozemarijn

~

Gebraden eend met puy linzen en bloemkoolcrème

~

Amandeltaart met seizoensfruit

~

 €49,50

 

*Dit menu is een voorbeeldmenu omdat we gaan werken met de seizoensgroenten uit de moestuin.

*De menuprijs is exclusief de uren op locatie van de chefkok à €50,00 per uur en de kosten voor huur van de locatie à €200,00 per dagdeel

Sandra’s Menu van de tuin

Al jaren oogst ik mijn eigen groenten bij een biologische tuinderij. Met deze prachtige groenten, maak ik de lekkerste gerechten. Het is een fantastisch gevoel om met je eigen vers geoogste groenten een maaltijd te bereiden. En het smaakt zoveel lekkerder.

Deze ervaring wilde ik heel graag aan mijn opdrachtgevers bieden. Maar ik had nog geen geschikte plek waar geoogst, gekookt en vergadert kon worden. Totdat ik een moestuin ontdekte in ’s Graveland, vlakbij Hilversum. Deze moestuin is onderdeel van een historisch landgoed. Een idyllische plek waar oerwortels, pastinaken, spinazie en nog veel meer mooie groenten groeien en bloeien. Aan de rand van de moestuin staat de Veldschuur, een kleinschalige vergader- en trainingslocatie geschikt voor groepen tot 25 personen.

Ik verwelkom u graag op deze unieke plek, midden in de natuur.  Geschikt voor een heidag, workshop of teamevent. Ik laat u, als informele onderbreking van uw programma, de moestuin zien. En als u de handen uit de mouwen wilt steken, oogsten we samen de groenten. Of u maakt een mooie wandeling door het bos van het landgoed. ’s Avonds serveer ik aan de lange tafel van de Veldschuur het Menu van de tuin.

Sandra’s Kookklas

Nodig je vrienden, familie of kookclub uit en organiseer een kookklas bij je thuis. In 2,5 uur laat ik je zien hoe je een mooi 3-gangenmenu kookt. Je leert, observeert, voelt en proeft de ingrediënten. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en het liefst biologisch. Ik werk met eenvoudige recepten zodat je ze gemakkelijk thuis kunt maken. Met elkaar geniet je aan tafel van al het lekkers dat jullie bereid hebben. De receptuur neem je natuurlijk mee naar huis.

Menu van de Kookklas*

Fregola met palmkool, gamba en geroosterde tomaat

~

Rotollo van kalkoen met pompoen risotto en salie

~

Seizoensfruit met sabayon van Moscato

~

 € 59,50

 

*Minimaal 10 deelnemers

Contact

Stuur vrijblijvend een mail naar catering@sandraysbrandy.nl