Over Sandra

Vintage Cooking is het zo typerende kenmerk en thema van culinair televisiegezicht en kookboeken-schrijfster Sandra Ysbrandy. Drie jaar lang is ze als kok te zien geweest in het bijzondere EO televisieprogramma ‘Het Familiediner’. Maar het grote publiek kent Sandra voornamelijk van de 3 seizoenen ‘Life4You’ met Carlo Boszhard en Irene Moors bij RTL4.

 

Na een seizoen van 40 afleveringen ‘Thuis op Zondag’ bij SBS6 heeft Sandra in het najaar van 2016 de overstap gemaakt naar de NPO. De zender waar het voor haar allemaal begonnen is. Sindsdien kookt ze op de donderdagen met heel veel plezier live in het goedbekeken programma ‘Tijd voor Max’ voor Omroep Max. In 2017 komt daar een nieuw dagelijks kookprogramma bij: Kook mee met Max. Daarin laat zij zien hoe je binnen een kwartier een eenvoudige, verrassende maaltijd kookt.

 

Sandra heeft zich bovendien exclusief verbonden aan het nieuwe online gezondheidsplatform Foodfirst Network waar ze samen met onder andere Rudolph van Veen de culinaire invulling verzorgt.

 

Naast haar werkzaamheden voor televisie en online staat Sandra graag in de keuken van haar eigen cateringbedrijf Sandra’s catering. Zij is in te huren als kok bij u thuis, voor zakelijke diners op buitengewone locaties, demo’s en kookworkshops.

Contact

Stuur vrijblijvend een mailtje naar maurice.kroon@houseoftalent.nl of laat een bericht achter op de contactpagina.