TV kok/

Presentator

Programma’s: Familiediner (NPO1), Life4You (RTL4), Thuis op Zondag (SBS6), Tijd voor Max en Kook mee met Max (NPO1)

Koken is Sandra’s grote passie. Herinneringen uit haar jeugd gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Vanaf 2007 besloot ze om professioneel te gaan koken. Ze volgde een koksopleiding en startte haar eigen cateringbedrijf. De afgelopen 9 jaar is Sandra wekelijks te zien, als televisiekok in programma’s als Familiediner, Life4You en Thuis op Zondag en Tijd voor Max en dagelijks in Kook mee met Max.

‘Ik wil mijn liefde voor koken en eten delen met zo veel mogelijk mensen. Je hoeft geen foodie te zijn om een gezonde voedzame maaltijd te koken. Ik wil mensen inspireren met lekkere en eenvoudige recepten. En handige tips geven zodat je binnen een half uur een gezonde maaltijd op tafel zet.

Wilt u Sandra boeken als presentatrice, kookexpert, demokok. of enthousiaste host op uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op.

Sandra’s catering

Sandra verzorgt exclusieve catering bij u thuis of op een buitengewone locatie. Zij neemt alle zorg uit handen zodat u samen met uw gasten kunt genieten. Alles is altijd huisgemaakt, vers en zoveel mogelijk biologisch.

Sandra's catering logo
Sandra's reizen logo-01

Sandra’s culinaire reizen

Ga mee op reis met Sandra Ysbrandy. Tijdens de culinaire reizen proeft u van al het moois en lekkers dat Portugal en in het bijzonder de regio Alentejo te bieden heeft. Tijdens deze 6-daagse kook- en wijnreis verblijft u 5 nachten in het indrukwekkende Santiago Cooking & Nature hotel. Vanuit deze geweldige locatie ondernemen we diverse excursies. Per fiets ontdekken we de prachtige omgeving en zien we de mooie kustlijn van de Alentejo. We bezoeken indrukwekkend Evora, maar ook een nabij gelegen Quinta waar we uitleg krijgen over olijven, kurk etc. Natuurlijk gaan we ook verse kruiden en onbespoten groenten op de locale markt kopen. Koken staat tijdens deze reis centraal. Sandra verzorgt op eigen natuurlijke wijze een aantal workshops (diner en pastry) waarna er natuurlijk wordt genoten van hetgeen u heeft bereid. Met locale verse producten puur koken en genieten van al het goeds dat de regio Alentejo u te bieden heeft. Informatie en boekingen via www.styleintravel.nl

Sandrasjurken

Welkom in mijn vintage webshop! Wow! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Hier vind je vintage jurken geïnspireerd op de jaren ’40, ’50 en’60. Toen gedragen door prachtige, sterke vrouwen als Audrey Hepburn en Brigitte Bardot en nu opnieuw ontworpen en in productie genomen. Het zijn mijn persoonlijke favorieten. Jurken waar je blij van wordt, kleurrijk, super vrouwelijk en met een beetje humor. Want dat is waar ik van houd. Bekijk de collectie op www.sandrasjurken.nl

Sandra's Dresses logo alone

Contact

Stuur vrijblijvend een mailtje naar maurice.kroon@houseoftalent.nl of laat een bericht achter op de contactpagina.